Afgestudeerd aan de Academie voor Kunst en Vormgeving in ’s Hertogenbosch en Master opleiding fotografie aan de St. Joost academie te Breda.

Door de jaren heen ben ik me steeds meer gaan ontwikkelen als portretfotograaf. Hierbij gebruik ik mijn kunsthistorische kennis & passie als leidraad. Ik zoek graag naar de onderliggende laag bij de geportreteerde; de emotie die de persoon zo eigen maakt. Ik wil dat het beeld de toeschouwer raakt, fascineert of emoties oproept. Bij familieportretten tracht ik de familieband weer te geven, de eenheid die personen met elkaar verbindt.

Ik heb daarbij een fascinatie ontwikkeld voor het fotograferen van kinderen. Ik probeer daarbij het pure, de onbevangenheid weer te geven. Zoek daarbij steeds naar dat ene moment waarin de kwetsbaarheid van het model voelbaar is.

Het is echter niet alleen de foto, maar ook de manier van presenteren die ik belangrijk vind. De manier van afdrukken, de uitsnede, de kleur van het portret. spelen hierin een grote rol. Hierbij zoek ik constant naar nieuwe materialen en technieken om de kracht van de foto te accentueren en zo meerwaarde te geven.